Äideistä parhain

Äideistä parhain
Etsitkö täydellistä lahjaa maailman parhaimmalle äidille?
Poimimme parhaat lahjaideat äidin, mummin tai muun läheisen hemmotteluun.
Ihanan Hamam-kylpytakit

Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin kietoutua aamuisin tai saunan jälkeen pehmeään kylpytakkiin? Ihana Hamam-kylpytakit kuivaavat ja hellivät sinua suihkun jälkeen ja pitävät sinut lämpimänä kylminäkin aamuina. Joskus on myös ihana hengailla koko vapaapäivä kotona pehmoisessa kylpytakissa. Kauniit ja laadukkaat kylpytakit tuovat ripauksen luksusta arjen keskelle ja ovat sen takia erinomainen lahjaidea.
Ihana Hamam-turbaanit

Valitse kylpytakin kaveriksi samaan sarjaan kuuluva Hamam-turbaani ja koko asu on valmis. Ihana Hamam-turbaanit toimivat niin saunan lauteilla kuin perheen yhteisillä brunssihetkillä. Hamam-turbaani kuivaa hiuksesi, pysyy mukana reippaammassakin menossa ja sen kanssa voi jopa nukkua! Hamam-turbaani soveltuu lahjaksi äidille kuin äidille, iästä riippumatta.


Ihana Hamam-lahjakortit

Anna lahjan saajalle vapaus itse valita ihanista Hamam-tuotteistamme. Halutessasi toimitamme lahjakortit ja lahjat paketoituna suoraan lahjan saajalle. Lisää tilauksen kommentti-kenttään lahjansaajan osoite ja puhelinnumero. Lisää tilauksesi oheen henkilökohtainen tervehdys, niin me kirjoitamme sen puolestasi mukana tulevaan korttiin.

RELATED ARTICLES

Lempi Waffle
Lempi Waffle
Curly girl täällä moi!
Curly girl täällä moi!
Puuvilla
Puuvilla
Terassikauden avaus
Terassikauden avaus
Kotoilua kotoilua kotoilua
Kotoilua kotoilua kotoilua