Lempi Waffle

Lempi Waffle
Kuvittele aurinkoinen kesäpäivä, pieni tuulenhenkäys ja poutapilvet taivaanrannassa. Kuvittele omenapuun varjo, villikukkakimppu ja vastaleikatun ruohon tuoksu. Kuvitte piknik-viltti, kahvin ja mansikoiden tuoksu ja kermavaahdon tuntu kun se sulaa kielellä. Kuvittele keveys ja kiireettömyys, tässä hetkessä lepäävä läsnäolo ja rauha. Kuvittele kesäiset vohvelikestit.
Hih. Tämä kuva ilmestyy aina päähäni, kun mietin Lempi Waffle-sarjaa.
Lempi Waffle
Lempi Waffle-sarjan käsi- ja kylpypyyyhkeet ovat osa Lempi Lifestylen ensimmäistä omaa pyyhemallistoa emmekä voisi olla ylpeämpiä esikoisestamme! Sarja on valmistettu 100% puuvillasta ja kankaan pintakuviointi on niin ihanan pehmeän muhkea, että minulle se luo aina mielikuvan kuin hyppelehtimisestä pilven reunalta toiselle! Hei vain kaikki huolet ja murheet, tässä me mennään! Muhkeus tekee pyyhkeestä aivan valtavan pehmeän ja silti sen ominaisuudet ovat samat kuin hamam-pyyhkeellä – Waffle on hyvin imukykyinen ja kuivuu nopeasti. Keittiöpyyhkeenä Waffle toimii loistavasti, sillä siitä ei irtoa juuri lainkaan pölyä. Näin ollen esimerkiksi lasien ja astioiden kuivaus on kuin tanssia. Kylpypyyhe taas puolestaan on niin i-ha-nan suuri, että siihen kietouduttuaan sen syleilystä ei malttaisi irtautua! Pesussa Waffle pitää muotonsa loistavasti jämäkän materiaalinsa ja tukevan sidoksensa ansiosta. Väreinä sarjasta löytyvät tällä hetkellä valkoinen, beige, vaaleanpunainen ja hiilenharmaa.
Lempi Waffle
Joko sinä olet tutustunut Lempi Waffle-sarjaamme? Mikäli olet, mikä on sinun suosikkituotteesi? Toivoisitko sarjaan lisää värejä ja jos toivoisit, mitä ne olisivat?

P.S. Emme ehkä myöskään malta odottaa maalis-huhtikuuta, sillä silloin sarjasta saapuvat kylpytakit niin aikuisille kuin lapsillekin! Mikäli sinäkään et malta odottaa, laita meille viestiä ja varaa omasi jo ennakkoon!

// Mirkka

RELATED ARTICLES