• Tuo saunaasi ripaus lisää luksusta

  • Tutustu ihaniin uutuuksiimme

  • Heijasta tyylisi erilaisilla malleilla

  • Tutustu ja kokeile tuotteitamme, jotka ovat niin laadukkaita että annamme niille 100% laatutakuu

Vastuullista ja laadukasta palvelua

Tarinamme Alkulähteillä

Mikä on Ihana Hamam?

Ihana Hamam on Hamam tuotteisiin erikoistunut webshop. Olemme myös ainoa Hamam-Turbaaneita toimittava toimia.
Meille Ihanan Hamamin maailmassa vastuullisuus on tärkeä kivijalka. Tuon kivijalan päälle olemme rakentaneet kaupan, joka tuo Sinun arkeesi pienen palan luksusta.
Tuotteemme on 100% valmistettu luonnonmateriaaleista ja tehty vähintään 30% käsityönä. Tehtailla on käyty henkilökohtaisesti ihmettelemässä, että mitä tuotantoketjussa tapahtuu. Tuotteemme ovat aina testattuja ja kertaalleen pestyjä, siksi annammekin tuotteillemme 100% laatutakuun.

Hamam pyyhe on enemmän kuin pyyhe, voit keksiä sille niin monta käyttötapaa kuin vain haluat. Hamam pyyhe on ällistyttävän käytännöllinen hankinta.

Haluamme erottua myös Hamam tuotteillamme, ja olemmekin lanseeranneet oman Hamam turbaanin. Meidän mielestämme se on mahtava keksintö. Toinen haluaa, että pyyhe ja turbaani ovat samaa kuosia, kun taas toinen arvostaa sitä, että turbaanissa ei ensimmäisenä näy hiusväri ja valitsee silloin värikkään/valkoisen hamamin tilalle tummemman sävyn.

Turbaanin ihanuus on sen helppous, hiukset vain kääräistään sen sisälle, turbaani kieputetaan rullalle ja kiinnitetään niskapuolella olevalla napilla. Käytännöllistä!
Hamam turbaani on kevyt ja se imee kosteuden tehokkaasti, eli se sopii mitä parhaiten hiusten kuivaukseen ja on hiuksille armollinen. Hamam turbaani on löytänyt tiensä myös monen Curly Girlin sydämeen Kun hiukset ovat jo Hamam turbaanin jäljiltä kuivemmat kuin tavallisesti, tarvitaan lämpölaitteita vähemmän ja niiden haitallinen vaikutus hiukselle jää pienemmäksi, parhautta!

Hamam turbaanin voi kietaista myös auringonsuojaksi ja koska se on 100% puuvillaa, se ei hiosta päätä.

Hamam turbaani on ihana lahjaidea oikeastaan kenelle vain!

Turkissa viljellään puuvillaa paljon. Turkki on merkittävä puuvillan tuottajamaa ja sitä viljellään myös luomuna pienemmillä ekotiloilla. Tiesitkö, että puuvillan kudonnalla on Turkissa perinteet tuhansien vuosien takaa. Hamam-pyyhkeitä on käytetty turkkilaisissa kylpylöissä jo vuosisatoja. Kun tuo vanha kutomisperinne, laadukkaat raaka-aineet ja turkkilaisten kokemus yhdistetään, saadaan laadukkaita hamam pyyhkeitä. Me rakastamme estetiikkaa ja mielestämme Hamam pyyhkeet ovat ilo silmälle. Rakastatpa sinä musta-valkoista sisustusta, värikkyyttä tai hempeitä sävyjä, niin meidän webshopista löytyy varmasti sinun kotiisi pala arjen luksusta Hamam pyyhkeen muodossa.


Checkout - Oma maksutapa kaikille