Vastuullisuus

Vastuullisuus

Me Ihanassa Hamamilla uskomme puhtauteen, laatuun ja oikein tuotettuihin tuotteisiin sekä vastuulliseen kauppaan. Käyttämämme toimittajat ovat saaneet Ökö-Tex ja GOTS-sertifikaatit. Näistä Ökö-Tex standardi valvoo ja rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. GOTS-sertifikaatti taas on tekstiileiden ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka myönnetään vain luonnonmukaisesti viljellyille luonnonkuiduille. Sertifikaatti velvoittaa kaikkeen tuotannon kattavaan valvontaan, tähän kuuluvat myös mm. työolot.

Olemme itse henkilökohtaisesti tarkistaneet jokaisen toimijan, jonka kanssa teemme yhteistyötä ja käymme tehtailla vierailulla säännöllisesti. Olemme valinneet kauppaamme ainoastaan tuotteita, jotka valmistetaan 100% luonnonmateriaaleista ja joista tehdään käsityönä vähintään 30%. Kaikki tuotteemme myös esipestään ja tarkistetaan ennen lähetystä. Tämän vuoksi pystymme antamaan tuotteillemme laatutakuun.

Kaikilla näillä toimintatavoilla pyrimme parhaamme mukaan varmistumaan siitä, että tuotteemme valmistetaan kantavien periaatteidemme mukaisesti. Haluamme Ihana Hamamin olevan vastuullinen, ainutlaatuinen ja laadukas brändi jonka tuotteisiin on helppo ihastua!