• Heijasta tyylisi erilaisilla malleilla

  • Tuo saunaasi ripaus lisää luksusta

  • Tutustu ihaniin uutuuksiimme

  • Upptäck och prova våra produkter, som är av så hög kvalitet att vi ger dem en 100% kvalitetsgaranti

Vastuullista ja laadukasta palvelua

Tarinamme Alkulähteillä

Vad är Ihana Hamam?

Ihana Hamam är en nätbutik som har specialiserat sig i Hamam-produkter. Vi är även den enda leverantören med Hamam-turbaner. Vår kollektion innehåller också bad- och handdukar, filter och underlag till sauna.

Vi i Ihana Hamam tror på samspelet. Vi gör vårt bästa att beakta kundernas behov och utvecklar vårt sortiment jämt. Detta samarbete har egentligen varit bas till hela vårt kollektion och produktsortiment!

I början av vår historia hade vi omkring tjogotal Ihana Hamam-baddukar och färgerna var relativt lugna. Efter att ha träffat flera kunder och lyssnat på deras tankar har vi i dagens läge utbredat vårt sortiment till över 100 olika model- och färgalternativer! Kunderna har t. ex. hjälpt oss att utveckla vår Ihana Hamam-handdukkollektion – vi fick många önskemål om mindre och mera praktiska dukar som man skulle kunna använda bade i köket och i badrummet. Dom önskemål utvecklades till handdukar som har en väldigt bra absorberingsförmåga och mera lämpliga färger och mönster när det gäller fläckor. Samma interaktion finns ytterligare i bakgrunden också på Sauna-underlag.

Tanken bakom vår Luxury Hamam kollektion är att dukarna är väldigt mångsidiga. Dom fungerar både som badduk, picnic underlag och inredningselement! Också våra Ihana Hamam-filtar är praktiska på inredning och dom kommer i flera olika storlekar. Filtar är gjorda av lite tjockare material och deras kvalité är väldigt hållbar.

Vår stolthet, Ihana Hamam-turban, var en strålande idé som vi hittade på tillsammans med några av våra underbara curly girl-kunder! Att torka långt hår med en frottéduk är jobbigt – när duken blir våt, blir den också relativt tung och oftast skadar en frottéduk håret mera. Materialet på Hamam-baddukar var lättare och mera absroberande och den torkade håret fortate. Den var också bekvämare att knyta i huvudet – men skulle man kunna göra allt ännu lättare? Ihana Hamam-turbanen knyts i huvudet och fästas på nacken med en knapp. Voilá – den torkar håret, hålls på sitt plats och man kan även sova med den!

Ansvarighet betyder väldigt mycket åt oss i Ihana Hamam. Därför tar vi bra hand om vår produktionslinje och har t.ex. personligen besökt och bekantat oss till dom fabrikerna vi använder. Vi använder alltid 100% bomull och varje produkt är minst 30% handgjord. Ihana Hamam-produkter är alltid testade och förtvättade, därför ger vi dom 100% kvalitetsgaranti. Varje gång.

I vårt företag går estetik, ansvarighet och kvalitén hand i hand. Och det är därför en Ihana Hamam-produkt är en strålande anskaffning – bade som gåva och åt dig själv!


Checkout - Oma maksutapa kaikille

Blogi

Kotoilua kotoilua kotoilua

  Pestään niitä pieniä käsiä ja isoja kouria, siivotaan yhdessä kotia, leikitään, jutellaan höpöjä ja muistetaan nauraa. Pidetään mieli vahvana ja yritetään kaivaa esiin positiivisia...