REA

Vi har satt ihop våra produkter med rabattalternativ åt dig.

För oss i världen av Ihana Hamam är ansvar en viktig hörnsten. Vi har byggt en butik, som ger dig en liten bit av lyx till vardagen, på den där hörnsten.
Våra produkter är 100% gjorda av naturmaterial och minst 30% av produkten är handgjord. Vi har personligen besökt fabrikerna för att undra vad som händer i produktionskedjan. Våra produkter testas alltid och tvättas en gång och det är därför vi ger våra produkter en 100% kvalitetsgaranti.

Produkter

B2B samarbete

Vi samarbetar inom B2B sales och partnerskap och vi skulle gärnä jobba tillsammans också med dig! Vi är etreprenörer oss själva och älskar att stöda andra entreprenörer med ett överkomligt pris via B2B handel.

Om du känner att våra högkvalitativa Hamam -produkter skulle passa bra för din butik eller onlinebutik, besök vår B2B webbsida eller kontakta oss via e-post.

Till B2B onlinebutiken

Ihana Hamam är en onlinebutik som specialiserar sig på Hamam -produkter och är det ända företaget som producerar också Hamam -hårhanddukar! Förutom hårhanddukar innehåller vår kollektion bad- och handdukar, badrockar och olika slags täcken.

På Ihana Hamam tror vi på interaktion. Vi gör vårt bästa för att ta hänsyn till våra kunders behov och utveckla vårt utbud i den riktning våra kunder önskar. Hela vårt produktsortiment är faktiskt byggt utifrån detta samarbete!

I början av vår historia var färgschemat på våra produkter ganska återhållsamt och det fanns ungefär två dussin Ihana Hamam-handduksmodeller. Baserat på flera kundmöten och idéer har det utbudet utökats och omfattar nu redan mer än 100 olika modell- och färgalternativ! Våra kunder var också med i skapandet av Ihana Hamams handdukskollektion - vi fick många förfrågningar om mindre och mer praktiska handdukar som kunde användas i köket såväl som i badrummet. Idén om handdukar föddes, vars material skulle vara tillräckligt absorberande och världen av färger och mönster skulle vara mer motståndskraftig mot fläckar. Samma växelverkan har också varit en bakgrundsfaktor i födelsen av dukkollektionen Sauna.

Vår lyxiga Hamam-handdukskollektion har skapats med mångsidighet i åtanke. Produkten fungerar både som handduk, picknickmatta, filt, bordsduk, halsduk och som dekorationselement! Till dekoratörer riktar sig även våra Hamam-filtar som finns i flera olika storlekar. Produkterna i denna kollektion är något tjockare och deras kvalitet är tänkt att hålla.

Ämnet för vår stolthet Ihana Hamam -hårhanddukar föddes ur en fantastisk idé, delvis i samarbete med alla våra underbara lockiga tjejkunder! Att torka långt hår med en frottéhandduk är svårt – handduken blir tung när den blir blöt och att gnugga den skadar håret. Materialet i hamamhanddukarna upplevdes som mer absorberande och lättare och det torkade håret snabbare. Det var också bekvämare att knyta på huvudet – men kunde det göras ännu enklare? Ihana Hamam -hårhandduken föddes, i vilken håret lindas in och fästs med en knapp på baksidan av huvudet. Voilá - huvudstycket torkar håret, hänger med i farten och du kan till och med sova med det på! Fantastisk accessoar också för dåliga hårdagar.

För oss på Ihana Hamam är ansvar viktigt. Av denna anledning tar vi väl hand om vår produktionskedja och personligen besöker och kontrollera fabrikerna vi använder. Våra produkter är alltid gjorda av 100% bomull och minst 30% av var och en är handgjorda. Våra produkter är också testade och förtvättade - det är därför vi alltid ger våra produkter en 100% kvalitetsgaranti.

I vårt företag går estetik, ansvar och kvalitet hand i hand. Det är därför Ihana Hamam-produkten är det mest underbara köpet - både som present och till dig själv!

Blogg på finska

Puuvillan tarina
Valikoimastamme löytyy paljon tekstiilituotteita, kuten kylpytakkeja, tikkitäkkejä, käsi- ja kylpypyyhkeitä, meikki...
Kylpytakit
Lempi Kylpytakki Kylpytakki on täydellinen lahja iästä ja sukupuolesta riippumatta! Lempi Lifestylen valikoimassa l...
Lempi Waffle
Kuvittele aurinkoinen kesäpäivä, pieni tuulenhenkäys ja poutapilvet taivaanrannassa. Kuvittele omenapuun varjo, vil...