Vår historia

Hamam.fi tarinan juuret ulottuvat lomamatkalle Turkkiin. Tiedät sellaisen perheloman, kun eletään ruuhkavuosien keskellä ja otetaan viikon irtiotto. Unohdetaan kello ja nautitaan yhdessäolosta ja auringosta. 


Turkki matkakohteena toistui ja kulttuuri tuli tutummaksi. Jokaisella reissulla, jopa lapsemme ovat odottaneet eniten hamam - kylpyläkokemusta, koska se on äiti niin ihana, saan joka kerta kuulla.

Jo ensimmäiseltä reissultamme toimme mukanamme muutaman hamam – pyyhkeen, sen enempää asiaa miettimättä.

Pyyhkeet pääsivät vasta kotona tositoimiin ja se olikin ihastumista siitä hetkestä lähtien.

Tuo ihastuminen ajoi uusiutumiseen, se oli hyvästi paksut froteet ja tervetuloa kevyet, vähän tilaa vievät hamam -pyyhkeet. Ai miten ihanalta tuntuukaan viikata hamam -pyyhe kaappiin, se vie tilaa huomattavasti vähemmän kuin frotee ja kaappiin jää vielä tilaakin!

Minulla on kokemusta tekstiilialalta ja olen tehnyt koko työurani tekstiilien ja muodin parissa. Esteettisesti kauniit pyyhkeet toimivat arjessa ja niiden laatu yllätti meidät. Kokemusten kautta syntyi ajatus, joka sai alleen siivet ja syntyi hamam.fi.

Elän täysillä ruuhkavuosien rumbaa, arki saattaa olla toisinaan melko hektistäkin. Jokainen päivä ei välttämättä aina ole hyvä, mutta jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää <3 Ja tuo hyvä on hamam.fi ajatuksenkin takana. Olen itse käynyt paikan päällä katsomassa tehtaat, mistä pyyhkeemme tulevat. Hyvä on tehty kiertämään.

Hamam –pyyhe on helppo ja näppärä. Se on helppo napata treenikassiin, kainaloon lasten kanssa piknikille, ja kyllä meillä lapset rakensivat viime kesänä jopa majan hamam- pyyhkeistä.

Tilaa itsellesi ihana hamam ja ihastu.

Ihania hetkiä sinun arkeesi,

Sanna