Meidän tarinamme

Ihana Hamamin tarinan juuret ulottuvat lomamatkalle Turkkiin. Tiedäthän sellaisen perheloman, kun eletään ruuhkavuosien keskellä ja otetaan viikon irtiotto. Unohdetaan kello kokonaan ja nautitaan auringosta ja yhdessäolosta. Vuosien varrella Turkki matkakohteena toistui ja kulttuurista tuli yhä tutumpi. Jokaisella reissulla me kaikki, jopa lapsemme, odottivat aina eniten hamam- kylpyläkokemusta. Jo ensimmäisiltä reissuiltamme toimme mukanamme muutaman hamam – pyyhkeen, asiaa sen enempää miettimättä. Pyyhkeet pääsivät vasta kotona tositoimiin - ja se olikin suuren rakkaustarinan alku! Tuo rakkaus ajoi uusiutumiseen: sanoimme hyvästit paksuille froteepyyhkeille ja toivotimme tervetulleeksi kevyet, vähän tilaa vievät hamam-pyyhkeet.

Esteettisesti kauniit pyyhkeet toimivat loistavasti arjessa ja myös niiden laatu yllätti meidät. Henkilökohtaisten kokemusten kautta syntyi ajatus, joka sai pian alleen siivet ja niin syntyi Ihana Hamam.

Yrityksemme kulmakivi ovat kauniit ja laadukkaat hamam-tuotteet. Tuoteperheemme on hyvin monipuolinen niin itse tuotteiden kuin visuaalisen ilmeensäkin puolesta. Valikoimaamme kuuluvat pyyhkeiden lisäksi myös peitot, sisustustekstiilit, laudeliinat ja uusimpana valloittavan pehmeät Ihana Hamam-kylpytakit. Olimme myös Suomen ensimmäinen toimija, joka toi markkinoille suuren suosion saavuttaneet hamam-turbaanit. Yrityksemme alkutaipaleella tuotevalikoimamme noudatteli varsin hillittyä, skandinaavista linjaa mutta ajan myötä väri- ja kuviomaailmamme on muuttunut elävämpään suuntaan. Koska uskomme vuorovaikutukseen, pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja siksi uusimme ja kehitämme valikoimaamme jatkuvasti.

Tämä on myös asia, josta haluamme pitää kiinni. Haluamme tarjota myös tulevaisuudessa monipuolisen kattauksen kauneutta ja käytännöllisyyttä – yhdessä paketissa.

Vastuullisuus on meille tärkeä asia. Tämän vuoksi olemme tarkkoja tuotantoketjustamme ja pyrimme parhaamme mukaan pitämään siitä hyvää huolta. Käyttämämme tehtaat ovat saaneet Öko-Tex ja GOTS-sertifikaatit ja käymme niillä säännöllisesti itse. Tuotteemme on aina valmistettu 100% luonnonmateriaaleista ja jokaisesta kappaleesta vähintään 30% on valmistettu käsityönä.

Tuotteemme laatu on myös testattu ja ne ovat esipestyjä. Kaikkien näiden asioiden vuoksi annammekin tuotteillemme aina 100% laatutakuun. Suomessa päätoimipaikkamme sijaitsee Porissa. Meillä on paljon jälleenmyyjiä ja Ihana Hamamin showroomit sijaitsevat tällä hetkellä Lempi Lifestyle-myymälöiden yhteydessä Porissa.

Kun elämässä löytää asioita, jotka loksahtavat kohdalleen ja puhuttelevat – kun elämässä löytää jotain hyvää – on se laitettava kiertoon. Tuo hyvä on Ihana Hamaminkin ajautuksen takana. Hamam- tuotteet ovat helppoja ja näppäriä ja ne tuovat kauneutta, iloa ja käytännöllisyyttä miltei tilanteeseen kuin tilanteeseen (uskokaa pois, en valehtele: eräs asiakkaamme kertoi rakentaneensa muutamasta hamam-peitosta boho-häihinsä kuvaustaustan ja noista kuvista oli tullut kauneimpia ikinä!). Meillä esteettisyys, vastuullisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä ja tämän vuoksi Ihana Hamam- tuote on mitä loistavin hankinta – niin lahjaksi kuin itsellekin!

Kauniita ja lempeitä hetkiä sinun arkeesi, oli se sitten yksin tai yhdessä, maalla tai kaupungissa, lähellä tai kaukana.
Memu & Sanna

 

Organiccert.Oeke-text cert.