Ansvarighet

Ansvarighet

På Ihansa Hamam tror vi på renlighet, kvalitet och korrekt framställda produkter samt ansvarsfull handel. De leverantörer vi använder har fått Ökö-Tex och GOTS-certifikat. Av dessa övervakar och begränsar Ökö-Tex-standarden användningen av vissa textilkemikalier som anses skadliga. GOTS-certifikatet, å andra sidan, är ett certifikat för textiliers ekologi och etik, som endast ges till ekologiskt odlade naturfibrer. Certifikatet förpliktar all produktion att övervakas heltäckande, detta omfattar även t.ex. arbetsvillkor.

Vi har personligen kontrollerat varje operatör vi samarbetar med och besöker fabrikerna regelbundet. Vi har valt till vår butik endast produkter som är gjorda av 100% naturliga material och varav minst 30% är handgjorda. Alla våra produkter är dessutom förtvättade och kontrollerade före frakt. Det är därför vi kan ge våra produkter en kvalitetsgaranti.

Med alla dessa arbetssätt gör vi vårt bästa för att säkerställa att våra produkter tillverkas i enlighet med våra vägledande principer. Vi vill att Ihana Hamami ska vara ett ansvarsfullt, unikt och högkvalitativt varumärke vars produkter är lätta att bli kär i!