Rötterna till den underbara Hamam-berättelsen går tillbaka till en semesterresa till Turkiet. Du vet vilken typ av familjesemester när du bor mitt i toppåren och tar ledigt en vecka. Låt oss glömma klockan helt och njuta av solen och att vara tillsammans. Turkiet blev med åren ett frekvent resmål och kulturen blev mer och mer bekant. På varje resa såg vi alla, även våra barn, alltid mest fram emot Hamam Spa -upplevelsen. Redan från våra första resor tog vi med oss några Hamam-handdukar utan att tänka på det längre. Handdukarna kom bara till användning hemma - och det var början på en stor kärlekshistoria! Den kärleken drev en förnyelse: vi sa hejdå till tjocka frottéhanddukar och välkomnade lätta, platsbesparande hamamhanddukar.

De estetiskt vackra handdukarna fungerar utmärkt i vardagen och deras kvalitet överraskade också oss. Genom personliga erfarenheter föddes en idé, som snart tog fart och det var så Ihana Hamam föddes.

Hörnstenen i vårt företag är vackra och högkvalitativa hamamprodukter. Vår produktfamilj är mycket mångsidig, både vad gäller själva produkterna och deras visuella utseende. Förutom handdukar innehåller vårt utbud även filtar, inredningstextilier, dukar och de nyaste, fängslande mjuka Ihana Hamam-badrockarna. Vi var också den första operatören i Finland som introducerade de mycket populära hamam-hårhanddukarna på marknaden. I början av vårt företag följde vårt produktutbud en ganska återhållsam, skandinavisk linje, men med tiden har vår värld av färger och mönster förändrats i en mer livlig riktning. Eftersom vi tror på interaktion gör vi vårt bästa för att möta våra kunders önskemål och därför förnyar och utvecklar vi ständigt vårt utbud.

Detta är också något vi vill hålla fast vid. Vi vill också erbjuda skönheten och det praktiska med mångsidig servis i framtiden - i ett paket.

Ansvar är viktigt för oss. Det är därför vi är noggranna med vår produktionskedja och gör vårt bästa för att ta väl hand om den. Fabrikerna vi använder har Oeko-Tex och GOTS certifikat och vi besöker dem regelbundet själva. Våra produkter är alltid gjorda av 100% naturliga material och minst 30% av varje del är handgjorda.

Kvaliteten på våra produkter har också testats och de är förtvättade. På grund av alla dessa saker ger vi alltid våra produkter en 100% kvalitetsgaranti. I Finland ligger vårt huvudkontor i Björneborg. Vi har många återförsäljare och Ihana Hamams utställningslokaler finns just nu i anslutning till Lempi Lifestyle-butiker i Björneborg.

När du hittar saker i livet som faller på plats och talar - när du hittar något bra i livet - måste du sätta det i omlopp. Det goda ligger också bakom Ihana Hamams tänkande. Hamam-produkter är enkla och praktiska och de ger skönhet, glädje och praktiska egenskaper till nästan alla situationer (tro mig, jag ljuger inte: en av våra kunder sa att hon byggde en fotobakgrund för sitt bohobröllop av några hamamfiltar och bilderna visade sig vara de vackraste någonsin!). För oss går estetik, ansvar och kvalitet hand i hand, och det är därför Ihana Hamam-produkten är det underbaraste köpet - både som present och till dig själv!

Vackra och milda stunder i din vardag, vare sig det är ensam eller tillsammans, på landet eller i staden, nära eller långt borta.

Memu & Sanna

 

Organiccert.Oeke-text cert.